Comenzi Phone 0720 546 470   (Piese)
Phone 0720 546 470   (Utilaje)
Aboneaza-te la newsletter si te tinem la curent cu toate noutatile!
Home separator Autentificare
AutentificareAm uitat parola
Creeaza un cont nou
Nu ai cont? Creeaza cont!


Termeni & Conditii
 1. PLATA

  Modalitati de plata Toate marfurile livrate vor fi insotite de factura. Plata facturii se poate face in urmatoarele moduri: - In numerar sau cu card bancar VISA, VISA ELECTRON, MASTERCARD sau MAESTRO, prin intermediul POS-ului existent la sediul nostru; - Ramburs la livrare, in acest caz bonul fiscal va fi trimis catre Dvs. ulterior primirii de catre noi a sumei platite ramburs; in cazul facturilor emise pentru firme, chitanta se trimite odata cu marfa; - Prin transfer bancar/OP (inainte de livrare), in acest caz, dupa efectuarea platii, Dvs. ne veti trimite prin fax sau e-mail documentul de plata vizat de banca, pentru a va putea expedia marfa in cel mai scurt timp; - NOU! Plata online cu card bancar VISA, VISA ELECTRON, MASTERCARD sau MAESTRO, prin intermediul platformei securizate mobilpay.ro; in acest caz, dupa confirmarea de catre banca a tranzactiei, marfa va fi expediata catre Dvs. cu plata transportului la destinatie; - NOU! Plata in maxim 6 rate fara dobanda, numai cu BONUS CARD de la GARANTI BANK, aceasta modalitate de plata fiind disponibila atat online cat si prin intermediul POS-ului existent la sediul nostru; si in acest caz, dupa confirmarea de catre banca a tranzactiei, marfa va fi expediata catre Dvs. cu plata transportului la destinatie; - NOTA: inainte de efectuarea platilor online, va rugam sa verificati telefonic situatia stocului pentru produsele comandate.

 2. LIVRARE

  Termene de livrare Termenul de livrare este de 24-48 de ore, socotit de la data preluarii comenzii Dvs, pentru produsele aflate in stocul curent. Acest termen este orientativ, el putand fi modificat de motive independente de vointa noastra si depinde in primul rand de zona in care locuiti. Daca unul ori mai multe dintre produsele comandate nu se mai afla pe stoc, veti fi instiintat in acest sens, termenul de livrare pentru aceste produse fiind de 10-15 zile lucratoare Produsele se livreaza in limita stocului disponibil. Produsele ELNA se livreaza exclusiv pe teritoriul ROMANIEI. Modalitati de livrare si cheltuieli suplimentare (fata de preturile afisate pe site) Livrare se face la domiciliu de catre o firma de curierat rapid, cheltuielile de transport sunt in sarcina Dvs. si variaza in functie de greutatea coletului si de localitatea de destinatie (intre 20-50 lei pentru accesorii si intre 30-70 lei pentru masini). Inainte de livrarea produsului la domiciliu, un reprezentant al firmei de curierat va va contacta telefonic, de aceea este foarte important sa ne comunicati numarul Dvs. de telefon si, daca dispuneti, si o adresa de e-mail. Prin aderarea Romaniei la UE gestionarea deseurilor echipamentelor electrice si electronice a fost reglementata prin HG 448 din 2005. Aceasta norma implementeaza Directiva Europeana EC 96 din 2002. Conform noilor reglementari, anumitor articole li se aplica timbru verde. Timbru verde este platit de consumatori pentru colectarea si reciclarea deseurilor echipamentelor electrice si electronice (DEEE) si acopera costurile sistemului de colectare si reciclare. Timbru verde este purtator de TVA si se factureaza ca pozitie separata pe factura de vanzare a produsului. Timbru verde este stabilit prin intermediul organizatiilor colective cu care firma Bro Rom Industrial Machines-Sibiu SRL are incheiat contract de transfer de responsabilitate privind colectarea, valorificarea si reciclarea DEEE (ROREC) si este aprobat de comisia de autorizare in scopul acoperirii sistemului de reciclare. Valoarea este influentata de categoria de produs, pentru masinile de cusut si brodat casnice aceasta valoare este de 6,25 lei. Informatii privind valoarea timbrului verde le puteti obtine la telefon 0369-401086. Timbrul verde nu ajunge nici la stat si nici la Bro Rom Industrial Machines-Sibiu SRL, ci doar finanteaza o activitate menita sa pastreze mediul curat. Preturile afisate sunt cu TVA si taxa verde incluse. Preturile se pot modifica fara notificare prealabila.

 3. SERVICE

  La livrare, odata cu produsul veti primi si certificatul de garantie emis de importator. In cazul in care aveti probleme cu produsele cumparate, va puteti adresa centrului de service autorizat inscris pe certificatul de garantie. Pentru informatii suplimentare cu privire la service va rugam sa ne contactati la nr. de tel. 0720-545767, 0369-401086, e-mail: service@decusut.ro

 4. GARANTIE

  Garantia se acorda conform prevederilor Legii 449/2003 precum si a celorlalte acte normative incidente in materie: HG 457/2003 - republicata, HG 982/2007, O.G. nr. 21/1992. Termenul de garantie este de 24 de luni sau de 12 luni (in functie de produsul achizitionat) si decurge de la data emiterii facturii. Cumparatorului i se garanteaza ca in cazul defectarii in conditii normale de utilizare, pe durata perioadei de garantie, produsul va fi reparat gratuit, la sediul nostru. Eventualele cheltuieli de transport nu fac obiectul garantiei. Urmatoarele situatii duc la scoaterea produselor din garantie: interventii ori reparatii executate de persoane neautorizate; nerespectarea de catre cumparator a conditiilor de manipulare, transport, pastrare, instalare, punere in functiune, exploatare si intretinere prevazute in documentatia ce insoteste produsul sau in conditii ce contravin standardelor tehnice din Romania. Pentru interventii in perioada de garantie produsul defect se prezinta la centrul de service insotit de: - certificatul de garantie in original; - factura fiscala in original sau copie; - toate accesoriile existente in momentul cumpararii; - ambalajul original. Contra cost se asigura si service post-garantie.

 5. RETURNAREA PRODUSELOR

  Potrivit art. 4, lit. b din Ordonanta Guvernului nr.130/2000, consumatorul are dreptul sa notifice in scris compania Bro Rom Industrial Machines-Sibiu SRL ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului. Marfa se returneaza in forma sa originala, fara a fi deteriorata sau descompletata, impreuna o xerocopie dupa factura, pe adresa noastra. Returul se face prin curier rapid cu confirmare de primire. Cheltuielile cu returnarea marfii vor fi suportate de catre cumparator. Din motive administrative, va rugam sa nu returnati produsele cu ramburs. Firma Bro Rom Industrial Machines-Sibiu SRL are dreptul la revendicarea restituirii pagubelor provenite din folosirea necorespunzatoare a produselor. Contravaloarea marfii returnate se va plati in termen de max. 30 de zile, prin mandat postal.


Brother Industrial SewingHappyTypicalAnghinettiSirubaKAIRSG Automation TechnicsPrimulaMatsuyaMadeiraMaya Embroidery